مواد لازم برای خمیر رولت:

نان تست ۴ عدد

تخم مرغ ۳ عدد

پنیر چدار ۱ پیمانه

آبلیمو ۲ ق غ

پکین پودر ۲ ق چ

نمک ۴/۱ ق چ

مواد لازم برای داخل رولت:

مرغ پخته و خرد شده ۱ پ

هویج بزرگ پخته شده ۱ عدد

 پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

قارچ خرد شده ۵ عدد بزرگ

سیر له شده ۳ تا ۴ حبه

روغن به میزان لازم

نمک، فلفل، زنجبیل به دلخواه

 

طرز تهیه: در ابتدا تمام مواد خمیر را در کاسه ای ریخته و با هم مخلوط می کنیم. 



درون یک تابه دو طرفه کمی روغن ریخته و مواد خمیر را داخل تابه می ریزیم.




درب تابه را بسته و میگذاریم تا با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد. ( می توانیم خمیر رولت را درون قالب ریخته و داخل فر بپزیم.)


بعد از پخت خمیر آن را از تابه خارج کرده و می گذاریم تا سرد شود.

 


حالا بریم سراغ مواد داخل رولت:

پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم و سپس سیر له شده و مرغ پخته و خرد شده را به آن اضافه می کنیم.


در مرحله بعد ادویه ها و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم.



قارچ خرد شده را هم اضافه می کنیم.



هویج پخته شده را هم داخل مواد می ریزیم. ( البته من هویج نداشتم و به جای اون از لبوی پخته شده استفاده کردم.)



وقتی که مواد کمی تفت خرد از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی سرد شود. سپس مواد را روی رولت می ریزیم و خمیر را رول می کنیم.



من رولت را داخل سلفون پیچیدم تا باز نشه. حدود ۲ ساعت آن را درون یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد و بعد برش می زنیم و سرو می کنیم.

این هم نتیجه کار

 

 

 

این را هم یکباردیگه درستیدم.

 

 


موضوعات مرتبط: غذا های مدرن

تاريخ : سی ام بهمن 1391 | 15 | نویسنده : SinSin |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.